Variabeln reagerar del 13

I veckan är det Eurovision-yra och Sveriges bidrag Voices med Tusse gick vidare till Final.

Tjalle: Sverige gick vidare med Tusse! 

Johan: Med Tusse ja, det var riktigt kul, jag och Tjalle såg det hemma hos mig. De ropade upp alla länderna och sen när de ropade upp Sverige, när Tjalle fick höra det… herregud… ”Sweden skrek dem” och Tjalle blev så jäkla glad. Jag med, han och jag, näven fram, ”YES”. 

Tjalle: Ja och nu väntas det semifinal två. Men inte för Tusse.

Johan: Ja, det är imorgon (torsdag).  Då är det bland annat Island, Storbritannien, Danmark, Grekland och Finland. Det svenska numret är ett bra nummer. 

Tjalle: Japp, det är bra. 

Johan: I självaste finalen så tror jag att det går bra. Finalen går på lördagen, men det är jäkligt svårt att vinna, alla kan inte vinna, nån måste komma sist. Man kan komma tvåa, trea, femma eller tia, men någon måste komma sist. Men det blir ju klassiker ändå, man ska presentera sitt lands bidrag. Låtarna som vinner i sitt land får ju liv efter. Men vi hoppas Tusse vinner som Måns Zelmerlöw gjorde och Abba. Jag hoppas inte Tusse kommer sist.

Tjalle: Det är dem länderna som är utvalda storfavoriter som brukar vinna. I år är Malta en storfavorit. 

 

I dagarna som blev officielt att Eurovision kommer göras i USA också, vad tänker nj om det? 

 

Johan: Som du sa, Eurovision i Amerika… det är bra att de har det där också, för det är bra artister som tävlar där också. 

Tjalle: Jag tycker också det är bra med Eurovision i USA.

Johan: Jag tror det kommer funka där nere, det är ett stort land, så då kan nog många vilja se det. Det är många delstater som ska vara med och det kommer nog spridas mycket. Jag tror Usa kommer älska eruovision. Dem kommer uppskatta detta. 

 

Globen blir Avicii Arena, vad tycker ni om det? 

 

Johan: Bra namn tycker jag! Det kan vara bra att byta till ett nytt namn på den. När folk ska uppträda där så kan det vara kul med ett nytt namn på arenan. Jag tror folk kommer tänka, wow, coolt namn! Det är bra att ha hans namn, för det som hände honom var hemskt och om man har hans namn på arenan så kommer folk tänka på honom och det som hände. Då är det bra att uppmärksamma.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln