Smash Into Pieces konsert

Betyg

Den andre April såg jag och min mamma Smash Into Pieces på Halmstads Teater. Det var jättemycket folk, inga platser fanns kvar. Medan vi väntade kunde man höra bandet provspela instrumenten. Och innan själva konserten köpte jag en hoodie och en tröja.

När vi äntligen släpptes fick vi vänta över en halvtimme tills bandet kom upp på scenen. Hade iallafall rätt bra platser. Publiken klappade och stampade fem gånger för att hoppades de skulle börja spela snart.

När det började blev det snabbt varmt. De hade eld effekter/sprutare. Vet inte riktigt vad de kallas. Undrar hur varmt det blev för bandet, som stod vid dem. Jag kände av dem lite från femte raden. Ändå gav dem en otrolig show med många låtar, många jag inte känner till. En av bandmedlemmarna gick ner från scenen och började göra fist bumps med publiken. Jag fick göra det två gånger. De slängde också ut två tröjor till publiken. Grattis till dem som fick gratis tröjor.

Efter ett tag när de flesta av bandet gick av scenen började publiken skrika en gång till. Vilket var roligt, för showen var inte slut ännu. De hade inte sjungit Six Feet Under eller Heroes Are Calling. Bandet kom strax upp igen med en flagga. Sen bad dem oss att ställa oss upp och hoppa. När den sista låten kom började nog nästan hela publiken sjunga med. Det var Six Feet Under.

När showen äntligen var slut kunde man få autografer, blev dock inget. Svårt att få en autograf när man inte ens vet var kön börjar eller slutar. Jag var också helt slut efteråt så vi gick hem istället. Var dock inte så roligt att gå hem i snö.