Rasmus Sommar

Mina sommarplaner

Hallå allihopa! I sommar brinner min aktivitetslista lika het som alltid. Flera upptåg och upplevelser att se fram emot både stora som små. Här är några av dem!

Tågresa till Vimmerby
Förra året bestämde farmor och jag oss för att vi skulle ta tåget till Vimmerby för att hälsa på hennes syster. Vi spenderade några dagar tillsammans och vi hade så roligt ihop så vi kände helt enkelt att vi borde göra om det igen och det ska vi också.

Ännu en ögonoperation och provtagningar.
I början av April i år genomgick jag en gråstarroperation här i Halmstad som olyckligtvis inte riktigt gick som planerat. Därför ska jag nu under maj och juni åka till Lund för att undergå en ny ögonoperation i hopp om att åtgärda missödet. Samtidigt har jag fått veta att jag har högt blodtryck och därför vill man ta prover för att se om det kanske rör sig om en sjukdom eller liknande.

Liseberg
Gammal som ung, de flesta gillar nöjesparker och tivolin. Marknadsgodiset, vinsterna och de vilda åkattraktionerna. Förhoppningsvis ska min fästmö och jag tillsammans med våra vänner ta oss an en heldag av skoj, skratt och skrik. (Och då pratar vi inte om biljettpriserna) 🙂

Skriva musik med mina vänner.
Att skriva och lyssna på musik har börjat betyda mer och mer för mig under åren. det är inte längre bara en simpel hobby utan något av en melodisk självterapi för själen och sinnet liksom ett utmärkt sätt att rensa tankarna och samtidigt sprida ett budskap. Dessutom är det billigare än att sitta hos en
psykolog eller psykiatriker. 🙂

Hålla ögon och öron öppna i jakt på fler spännande och hisnande saker att ta del av och dela med mig av.
Nya saker händer hela tiden och nya saker är lika med nya möjligheter och synpunkter. Redaktionen Dramalogen kanske stoppar pressarna över sommaren men pennorna lär fortsätta glöda tills vi ses igen.

Det är så oerhört givande, att veta att det finns folk som bryr sig, folk som lyssnar till vad du har att säga istället för att vända ryggen till. Precis som musiken jag skriver ger mig ett utlopp för min kreativitet, ger tidningen Variabeln mig möjligheten att göra, inte bara min, men också andras  röst hörd när den kanske annars hade gått i det tysta. Det är en fantastiskt möjlighet om inte ett
privilegium, att både du och jag har lika rätt till våra åsikter liksom rätten att vara med och påverka mer eller mindre allt som sker i våra liv, medan andra tystas eller censureras. Varje ny artikel ni läser, varje sida ni vänder upp är en röst i väntan på att bli hörd. Ni ska ha allt tack i världen för att vi fått chansen till att göra detta, utan er är vi bara papper och bläck men tillsammans är vi en röst som gjort sig sin rätt att bli hörd.

Mitt namn är Rasmus Högstedt, journalist för Dramalogen-Halmstad och jag tillsammans med mina kollegor önskar er alla en trevlig sommar. Simma lugnt så ses vi till hösten.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln