Min fruktansvärda morgon.

På torsdagar är jag på träning på gymmet tillsammans med Carl Fredrik. När jag vaknade upp en fredag så hade jag träningsvärk i benet. Majsan skulle komma och hälsa på mig, men hon stressade mig bara på morgonen, innan Fredrik kom och hämtade mig. Jag stressade när jag gjorde frukost. Sen stressade jag och Fredrik oss till bussen för vi var sena till jobbet. Det var mörkt och grått och kallt, regnet föll ner på marken och jag kunde inte se. Jag haltade fram. Vi tog bussen och när vi kom fram till stora torget för att byta buss, då hände en olycka! Bussen bromsade häftigt och då slog jag huvudet i en ruta på bussen.
Johan

Senaste artiklarna

Funkisfestivalen
Att överleva en katastrof…
Musik: Noras topp 10 lista.
Melodifestivalen 2024
Tålamod enligt Rasmus och Nora