Johans sommar

På sommaren äter jag gärna glass och cyklar till stranden för att bada. Jag brukar träffa min flickvän Majsan och mina kompisar, Dan, Ann-Kristin, Fredrik, Jesper och fler!

Jag ska åka på semester till London för att hälsa på min syster som bor där. Vi ska också åka på utflykt till Malmö, eller Ystad och gå på stan och shoppa i olika affärer. När vi shoppar brukar vi också sätta oss på på ett Café och fika, för att sen avsluta med att ta en öl på puben.
Min syster kommer hem till oss den 28:e juli! Då ska vi äta god mat och fira mig, för då har jag redan fyllt år.

Jag ska försöka hitta på någonting varje dag, hela sommaren. Jag ska gå på konsert på Solgården och se Carola och Peter Jöback som spelar där! Då är det semester! Det är viktigt att unna sig, gå på restaurang och fi ra sin semester. Men också njuta av ledigheten genom att ta det lugnt och vila upp sig på stranden.

Sveriges guldkust

Jag och mina föräldrar har varit på utflykt i Skåne på en restaurang som heter Café Killeröd och ätit räkmacka och fikat med äppelarängtårta och vaniljsås. Vi hade mysigt när vi var ute, det var soligt och då kan man ha solglasögon på. Vi åkte över en måndag eftermiddag. Alla kan komma dit och fika, det ligger nedanför Båstad. Efteråt kan man ta en promenad eller vandra och kolla utsikten. Eller så kan man besöka byarna och städerna och kolla i affärer.

Senaste artiklarna

Smash Into Pieces konsert
Ola och Nora: Stolthet
Variabeln testar yoga!