Johans resedagbok London

I går kväll kom jag till London till min syster Lotta, det var sent på kvällen. Idag ska min syster, hennes man och hennes två stora pojkar åka på fest. Jag ska vara ensam och passa hunden Harvy, vi ska ha myskväll tillsammans. Lotta har ett hemmagym så jag ska träna för att gå ner i vikt. Sen ska jag äta nyttig mat på vardagarna för att på helgen äta mer onyttigt, mat och snacks. Efter träningen ska jag vila mig, äta lunch och titta på film och TV. Nyår är på tisdag och sen åker jag hem den 17 januari år 2020.

Idag är det nyårsafton, vi ska fira i kväll. Då kommer många gäster som ska vara med på festen, det ska bli kul. Vi ska äta och dricka gott. När gästerna kommer börjar vi med en god drink och tilltugg, sen blir det förrätt, varmrätt och till sist tar vi dessert. Senare på natten brukar vi skåla in det nya året och titta på nyårssmällare. År 2020! Nyårslöften är också viktiga. Vad ska jag göra med mitt liv? Jag ska lova att sköta mig, ta hand om mig själv, gå och lägga mig i tid och gå upp tidigt på morgonen. Komma i tid till jobbet varje dag och komma igång med gymmet och träna. Jag önskar också att jag ska få gå och handla själv någon gång, utan mina föräldrar, popcorn, snacks och lite öl. Pappa brukar hjälpa mig att handla och ta ut matpengar till personalen på Fresco.

Imorgon är det nyårsdagen, vi får se vad vi ska hitta på. Åka på utflykt? Kanske in till London tillsammans med min syster? Jag vill gå och handla i affärer och sitta på något mysigt café eller gå till en pub. Lotta och jag har pratat om att åka till London Eye och Harry Potters värld. På Harry Potters värld kan man se bakom kulisserna hur filmerna gjordes. Nu sitter jag uppe på mitt rum och jobbar med min dator och skriver för Variabeln. Snart ska jag titta på film och senare ska jag ta en dusch innan festen börjar. Lotta ska gå till affären och handla och hennes kille James ska hjälpa min syster att städa. Vi förbereder maten, laxpastejer, potatisgratäng med kött och till dessert blir det cheesecake. Det är så gott! Sen ska vi dricka vin, dansa och ha jättekul.

I veckan har vi varit ute och gått och rastat hunden, en lång runda var vi och tittade på kossor i hagen. Sen har vi ätit på olika restauranger och varit på stan. En dag var vi på bowling, men vi spelade inte för det var fullt med folk. Istället spelade vi tv-spel och hade roligt tillsammans. Vi har ätit tacos och fikat och kollat på film hela natten och sovit hela morgonen. Idag är jag ensam för Lotta och James ska titta på när Leo och Henry spelar fotboll och sen cricket. I eftermiddag ska Henry på kalas. Jag är ensam på morgonen och fixar min frukost med smörgås och kaffe. Jag brukar hjälpa min syster med olika saker, fixa så hunden får middag, tvätta kläder och städa olika rum för att hålla snyggt.

Jag har varit på London Tower och tittat på kronjuveler och i en annan kammare tittade vi på andra olika juveler, hur prinsessan bär kronan på huvudet. Sen gick vi ner i en grotta och tittade på en grav där de förr i tiden slogs till döds. Tillfångatagna fångar bakom ett galler blev halshuggna till döds, det var riktigt kusligt. Sen käkade vi lunch på restaurang, Henry och Leo åt pizza och jag hamburgare. Vi spelade minigolf och jag vann hela serien! När vi kom hem skulle Henry och Leo spela fotbollsmatch. Jag satt nere i köket och målade målarbok. Tyvärr kunde vi inte besöka Harry Potter museet för man måste beställa tid flera veckor innan för att få plats. Så det får bli vid nästa Londonbesök.

Idag nu på morgonen har jag ätit min frukost, det var gröt, det var gott. Sen tar jag en slät kopp kaffe. Kl 11 ska jag träna på hemmagymmet i garaget och sen äta lunch. Ikväll tittade jag på film och vi spelade musik, blandad musik som olika rock och discolåtar. Min syster gillar hårdrock. Sen spelade vi fotboll i trädgården med pojkarna.

Jag har flugit hem till Göteborg helt själv! Där mötte jag mina föräldrar. Det var roligt och spännande att flyga själv. Jag åt smörgås och drack kaffe på flyget. Jag tycker om att vara hos min syster i London, vill gärna åka dit igen.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln