Johans höst

Hösten är på väg, det ska bli kul. I höst ska jag träffa mina kompisar och titta på tv eller film, det är mysigt. Sen ska jag spela musik och sen ska jag och Fredrik till skolan – Katrinebergs folkhögskola.
Sen nån gång i helgen ska jag träffa mina föräldrar som brukar hälsa på. Sen är det halloween, där finns också spöken eller monster som kan skrämmas, vi brukar ha fest på Fresco eller fira med mina föräldrar.
Det är födelsedagskalas både i Oktober eller i November och i December. Vi ska fira jul i London och gå på Harry Potter museet.

Annars på hösten så brukar jag träffa mina kompisar.
Ann-Kristin Eriksen – henne brukar jag åka till och hälsa på, hon brukar bjuda på knäckebröd och kaffe när jag kommer till henne, sen brukar vi spela musik tillsammans och ha det så mysigt hela hösten.

Det är så kallt där ute, då får man ha levande ljus och ha det lite romantiskt.
Jag brukar spela musik med spöken eller monster, jag är inte rädd för att se en spökfilm eller Ghostbuster eller Fantomen på operan, utan jag kan sova på natten i ett mörkt rum ändå. Det är mysigt på kvällen när jag är ensam hemma och lyssnar på Michael Jacksons ‘Thriller’.

Jag brukar åka till Liseberg och gå på Spökrunda, i Spökhuset. Det gör jag alltid i Oktober – då det är halloween. Ann-Kristin och personalen brukar ha en spökfest på Timmermansgatan. De brukar ordna en varje år, och då klär vi ut oss till spöken eller fantomen. En sån fest borde vi ha på Dramalogen!

Senaste artiklarna

Smash Into Pieces konsert
Ola och Nora: Stolthet
Variabeln testar yoga!