Corona drabbar dig

Symtomen för Corona kan påminna om en vanlig förkylning. Det kommer oftast två till fem dagar efter att man blivit smittad, ibland kan det dröja upp till 14 dagar. Symtomen är ofta lindriga om du är under 80 år. Även utan symptom kan Corona drabba dig, inställda event och flyg. Jag ska åka till London i påsk och Italien i sommar, men bara om smittan går över.

Jag är inte rädd för viruset.

/Carl Fredrik Lööw

Coronaviruset kan till exempel smitta de som kommit hit till Halmstad. Sjukdomen kan bli död åt hela familjen om man drabbas. Alla är rädda för förkylning och feber. Jag är rädd för viruset, min bror Fredrik jobbar med sjukdomar, han kan bli smittad. Min syster bor i London och vi kan inte åka och hälsa på. Hoppas det inte sprids i London. Jag är rädd för att min familj eller mina kompisar kommer smittas. Jag har varit sjuk förut, det är inte roligt. När jag var liten hade jag både feber, hosta och kräktes, då ska man vara hemma och vila ut. Jag önskar mig att få vara frisk från virus. Jag hoppas att de hittar ett botemedel.

/Johan Lindegren

Tvätta händerna noggrant med tvål och varmt vatten i 30 sekunder för att ta kol på viruset!

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln