Chefredaktörens tankar om miljön. 

Jag är rädd för att miljö ska förstöras.

Miljön är förstörd. Det brinner överallt. 

Jag tänker att miljön är så viktig. Utan den kan vi inte leva. Alla människor ska leva med varandra. Jag tycker det ska finnas el i hela världen, det blir enklare att leva om man har ström i sina hem. Om man inte har det så kan man inte jobba med datorer  eller musik och man kan inte heller fixa middag. Om lamporna inte funkar så blir det mörkt inomhus. Jag har haft elavbrott en gång. Som tur va hade jag en ficklampa som jag kunde använda i mörkret.

Jag vill rädda världen och att hela jorden ska gå bra. Både staten och länet, jordgloben och människor ska leva. Djur och människor ska leva tillsammans. Fiskar ska också finnas, ingen ska förstöra världen. 

Ingen ska bomba eller skjuta. Världen är till för att alla vi ska vara tillsammans och vänner ska inte bråka eller strida. När det är bråk och krig så vill jag spela en låt, den heter ‘Jag har en dröm’ och jag tänker på min familj och ta hand dem. Inga barn ska kriga. Det sätter jag stopp för. 

Stefan Löfven, du jobbar så bra som statsminister. Han jobbar med att rädda världen och att stoppa krig. 

Corona har spridits i hela samhället, europa och världen. Vi måste prata, om du har tid med mig, om miljön så att jorden inte går under. Brukar du prata med presidenten i USA? Det kanske är bra om du pratar med Vita Huset och den nya presidenten Joe Biden. Han kanske kan ge bra tips på hur vi ska göra. 

Djuren på planeten. Vi måste ta hand om djuren som bor på planeten. Man ska inte plåga djur, det är plågeri, det gillar jag inte. Jag vill låta dom leva på jorden, det ska alla göra. Att leva på jorden, alla människor och djur ska leva på jorden man ska leva för varandra. 

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln