Catwalk

Betyg

Variabeln har varit och tittat på filmen Catwalk på bio. Filmen handlar om Emma Örtlund och Glada Hudik-teaterns resa mot att gå på catwalk i New York. En hyllning till att våga vara annorlunda och vara sig själv.
Johan: Catwalk var en bra film. Emma skickade brevet till Per och ville vara modell och Per berättade att de skulle till New York. De blev helt chockade allihopa. Jätteglada! 

Ann-Kristin: Per ringde och bokade hotell och beställde kläder och sånt. Det spelade ingen roll vilken vikt och så alla fick vara med, även om man är lite rund. Kläderna passar ändå. De fick fina kläder. Men först hade de gardiner att öva i. Det såg roligt ut! De gjorde om rummet som de skulle träna i, man måste träna för att kunna gå rakt. 

Per: Han Niklas var väldigt kul, han satt och somnade i soffan.

AK: Så sa han att han var tillsammans med Magnus Carlsson, det tror jag inte på.

Per: De pratade om sina handikapp och hur svårt det är att vara vanlig. Så funkar det. Varför? Det vet jag inte.

Johan: Alla måste vara lika värda, ingen mobbning och sådär. Emma hade blivit mobbad, det kändes hårt. Då kom tårarna. Jag kände igen mig i det, att ha diagnos. 

Ann-Kristin: Att de blev mobbade det tycker jag inte om. Jag blev lite ledsen. De var modiga som åkte till New York. De klarade att göra stegen och Kitty klarade det fast hon hade kryckor! Jag var så rädd att hon inte skulle klara det.

Johan: På slutet var jag lite ledsen, när jag såg New York, för jag har varit där med min familj. När jag såg Broadwayskylten så tänkte jag på musikal, som jag älskar. Jag skulle vilja åka tillbaka dit.

Ann-Kristin: Jag hade också blivit så glad om jag fick åka till New York. Jag hade också önskat bli fotomodell. Kläderna var så bra! De gjorde catwalken kanonbra. Emma var så glad, hon är alla tiders bra. 

Johan: Jag ger filmen en 5:a!

Ann-Kristin: Filmen var lite långsam ibland, men annars jättebra. Filmen får en 5:a.

Per: Jag ger filmen en 6:a för jag tycker att filmen var väldigt väldigt bra!

Fotomodellen AK

AK hade önskat bli fotomodell, snygg kvinna, sjunga, vara glad. 

AK ska vara Hollywoodbrud med leopard bikini. 

Affischer och planscher över hela stan och hela Halland. 

Jag älskar att bli fotograferad och AK är tuff och sexig brud. 

AK är karlarnas favorit och AK är skitsnygg, en läcker tjej. Nyduschad och kanonsnygg. 

AK är så lycklig, så överlycklig. AK är en så vacker och modig tjej.