Aktiviteter & underhållning under karantän.

I dessa svåra tider kan karantän och utegångsförbud kännas som ett dödsstraff! Så, för att försöka råda bot på detta tänkte jag ge er lite förslag på saker att göra för att få tiden och gå.

SPELA SPEL.
TV spel, kortspel, brädspel

LAGA MAT & BAKA
För många är köket inget mer än en börda, men för andra kan det vara ett kulinariskt paradis.

LÄSA BOK.
Ibland kan det vara härligt att bara luta sig tillbaka och slänga upp fötterna med en bra bok eller ta på sig hörlurarna och lyssna på en ljudbok och byta ut tristessen mot lite äventyr eller romantik.

HANDARBETE.
Sticka, sy, brodera eller knyta makrame-vad du än väljer väntar lärdom och en hel del självbelåtenhet.

GOSA MED HUSDJUREN
Det finns inget mer avslappnande än att gosa och kela och spendera tid med sina älsklingsdjur, hundar, katter, fåglar, marsvin, fiskar,…eller dammråttor…vad!? Dem behöver kärlek dem också.

MÅLA & RITA
Oavsett hur gammal du än är så kan det vara skojigt att ta fram pennor och penslar och släppa loss sin inre Picasso ibland.

SPENDERA KVALITETS-TID MED NÅGON DU ÄLSKAR
Lägg ifrån er era elektroniska apparater, tänd lite ljus och gosa ihop er i soffan insvept i täcken, filtar och kuddar och slå på en härlig film eller fler, lönsamt för dig och löna mt för förhållandet.

YOGA
Ta chansen att utforska yoga för avslappning och inre harmoni, din kropp och själ kommer tacka dig.

LÄRA SIG ETT NYTT SPRÅK
Vill du imponera på dina nära & kära? Passa på att lära dig ett annat språk. Du kan få nytta av det i arbetslivet, på semestern, eller bara om du vill lära dig snacka strunt med dina vänner och skratta när dem inte förstår vad du precis sa.

STÄDA
Fram med moppen, skurtrasan och kvasten här ska det röjas! ”, inga men, inga ursäkter, skrubba på.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln