Variabeln Reagerar del 5

Rasmus: Innan vi börjar,  jag lyssnade på radion innan och hörde om att Corona är på väg upp igen i stockholmstrakterna.. 

Per: Jag hoppas inte det blir så… 

Rasmus: det kommer nog blossa upp. Nå väl. Vart var vi? 

Paris Hilton gick ut och sa att hon bara spelat en roll i 15 år, att hon egentligen inte alls är så korkad som hon spelat i sin realityserie om henne. Vad tänker ni om det? Att spela en roll så länge? 

Per: Det låter galet

Rasmus: Det känns ju galet. Det är ju en ganska häftigt ide att hon lyckats upprätthålla den grejen så länge utan att bli påkommen och hade hon inte sagt något hade hon kanske fortfarande varit så, alltså spelat den rollen,  då hon själv gick ut med det? Det kommer säkert få konsekvenser tror jag. Vissa kommer tro henne och andra inte.

Johan: Hon är skådespelare i verkligheten eller? 

Per: Oj då! 

Johan: Vi har precis börjat spela teater igår..

Ann-Kristin: Vi är i samma grupp! 

Johan: Vi är i grupp 1.

Ann-Kristin: Nej grupp 2! 

Johan: Nej, vi är i grupp 1, förra tisdagen var Majsan i grupp 2. 

Vad tycker ni om reality shows överlag?

Johan: Det har jag sett! 

Per: Nej. Bara nej. 

Johan: Jag tycker det är jättebra. Paradise Hotel till exempel. Jag tycker det är bra att de sitter där, killar och tjejer och pratar om kärlek eller att de blir ovänner. Det är spännande. De brukar festa mycket, beställer drinkar och tilltugg och pratar och så. Det som är spännande att följa det de gör, deras aktiviteter och att de får diskutera och så i deras liv. Det är spännande att få inblick i deras liv. 

Tjalle: Nej jag kollar inte på sånt. 

Per: Jag kollar hellre på roligare program. Men jag vet att det finns, reality alltså. Men jag vill att det ska vara glatt och roligt, det bästa jag vet är Simpsons. För de hittar på massa hyss hela tiden. Det är skoj. Min favorit är Bart. 

Ann-Kristin: Robinson har jag kollat på många gånger, de slaktar djur och äter det, de äter levande djur. De saknar familj, flickvänner och allt det där. Om jag hade bott på en öde ö utan någon så hade jag saknat alla er här. Om jag flyttar till Robinson till exempel, vad ska jag göra då?

Rasmus: Jag kollar farmen och Robinson. Big brother och Paradise hotel är lite väl mycket… 

Ann-Kristin: Jag gillar inte att kolla på ”Hollywoodfruarna” det gillar jag inte. 

Johan: Jag brukar kolla på Wahlgrens värld, med Pernilla Wahlgren. Det är mycket spännande att följa hennes liv och vad hon gör. Hennes söner och döttrar Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso. 

Jag hade velat ha en egen reality. ”Johans värld”. Om det hade varit ”Johans Värld” då hade det handlat om att jag följer Pernillas fotspår, hon brukar ju resa och träffa sina vänner och gå ut på restaurang och så. Om det blir Johans värld – Det betyder att jag ska gå på restaurang, vara med vänner och så. Det hade varit fantastiskt. ”Johans Värld” 

Ann-Kristin: Min dröm är att bli ‘Hollywoodbrud’. Reklam på bussar och allt och att alla killar följer efter mig!

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln