Variabeln Reagerar del 12

Efter ett juluppehåll och covid-19 uppehåll så är vi tillbaka. Variabeln reagerar!

Efter en tids uppehåll är vi nu tillbaka, dags att reagera. Vad tror vi om Covid-19 Vaccinet, hur känns det?

Johan: Jag har inte tagit det än, men snart ska jag ta det. Slutet av februari. Det känns bra.

Ann-Kristin: Jag har tagit Vaccinsprutan häromdagen, den första, det är lite ömt men det blir bättre. Det kändes bra att ta sprutan, det var skönt.

Johan L: Sen väntar vi på andra sprutan också, mitten av mars. Sen är det färdigt, sen är det över – skönt. Jag tror att vaccinet är bra för mig. För att bli skyddad från Covid-19. Jag har längtat efter vaccinet, jag vill att covid ska försvinna. Jag vill börja jobba igen som vanligt. Efter andra sprutan hoppas jag det blir lite mer som vanligt. 

Ann-Kristin: Jag ska också ta min andra spruta sen, men jag kommer inte ihåg när. Det gjorde lite ont att ta den. Det är viktigt att ta vaccin-sprutan, annars kan man bli sjuk och man kan åka till jobbet.

Johan L: Min mamma och pappa ska det också två gånger. Jag tycker det är viktigt att ta det, alldeles för viktigt, det gäller alla, även ungdomar. Man måste ta det, annars kan de också få sjukdomen och då kan man dö. Jag tycker inte det är läskigt med sprutor heller det är viktigt att alla tar det nu. Unga, gamla, äldre vuxna, familjer, alla ska det. Jag vet några kompisar som ska ta det, det blir bra innan vi träffas, att alla har tagit det så vi är immuna. 

 

Ann-Kristin, du ska vara med i Funkisfestivalen i år, du ska vara i juryn, hur känns det?!

Ann-Kristin: Ja, snart är det premiär för mig i funkisfestivalen. Det känns bra, det ska bli kul. Vi ska spela in allt med kamera och så. Jag är i juryn, första gången. Jag kommer sitta och kolla live och så filmar de mig! På tisdag kanske. Men det sänds nu på fredag. Jag hoppas de filmar mig extra mycket. Jag tycker det är kul att bli filmad och jag gillar musik, så det va kul.

 

Senaste artiklarna

Rasmus stolthet.
Vad vet ni om alla hjärtans dag?
Funkisfestivalen
Att överleva en katastrof…
Musik: Noras topp 10 lista.