Variabeln poängsätter melodifestivalen

Det är ingen nyhet för er som läser Variabeln att redaktionen älskar melodifestivalen. I år är det ett nytt upplägg av festivalen med finalkval istället för andra chansen. Det blev ett rysligt spännande finalkval där Fröken Snusk och Jay Smith hamnade på samma poäng, men Jay Smith tog sig vidare då han fick mer poäng av de sista rösterna.

Idag den 8 mars har vi i Variabeln pratat om melodifestivalen som kommer äga rum imorgon då det alltså är den stora finalen. Därför har vi  Variabeln haft en liten poängsättning av samtliga bidrag som står på spelplanen imorgon. Vi har lyssnat igenom varje låt i ordningsföljd och slutligen har var och en satt sina poäng på respektive bidrag för att avslutningsvis addera allas poäng och på så vis komma fram till Variabelns egen favorit. När vi efter många om och men slagit våra kloka matematiska huvuden ihop har vi kommit fram till följande:

Vinnande bidrag i år enligt Variabeln är: Unforgettable – Markus och Martinus och Que Sera med Medina. Variabeln tycker att Markus och Martinus är en bra duo som också är kända och populära gossar. Det är bra ös i låten och det är positivt att de själva skrivit låten. Deras scenspråk är väldigt bra och dansen gör de felfritt.

Que Sera.Det är roligt att de blandar olika språk och den svänger mycket. Låten gör en glädjefull.

Citat: ”Låten bygger glädje och musik”

Senaste artiklarna

Smash Into Pieces konsert
Ola och Nora: Stolthet
Variabeln testar yoga!