Variabeln Fashion

Vi ger tips och inspiration inför säsongen.

Ann-Kristin

Jag har på mig en pälsponcho och undertill en skjorta med små blommor på. Ponchon fick jag av min syster och min kusin, som 50 års present. Den gillar jag väldigt mycket, den har jag när jag vill vara finklädd.

Mitt bästa tips är att ha t-shirt på sig när det är varmt. Men inte på våren under jackan. Då kan man bli förkyld! HA INTE FÖR LITE PÅ DIG FÖR TIDIGT. Mitt bästa tips.

Tjalle

På bilden har jag på mig en mönstrad blå skjorta, tillsammans med ett par beiga chinos. Jag har olika skjortor hemma med olika färger. Jag brukar klä mig efter vilket tillfälle det är. Ska jag på kalas brukar jag ha skjorta och finbyxor och om jag ska till jobbet så brukar jag ha t-shirt och en grå hoodie, eller något sånt. På våren gäller den kortärmade skjortan, den kan också vara mönstrad eller i en somrig färg.

Johan

Kavaj. Vit Skjorta. Slips. När min syster gifte sig för ett tag sedan, då hade jag detta på mig. Men man kan också ha denna kombon på fest, nyårsafton eller julafton. När jag är i London brukar jag också ha med mig en kavaj, ifall man ska äta på fin restaurang. På våren eller sommaren så brukar jag ha andra olika kläder. Tenniströja med ett märke av Storbritanniens flagga på bröstet är en av mina favoriter. Den och ett par shorts blir jättesnyggt.

Senaste artiklarna

Rasmus stolthet.
Vad vet ni om alla hjärtans dag?
Funkisfestivalen
Att överleva en katastrof…
Musik: Noras topp 10 lista.