Tjalles sommar

Sommarens stora tradition är midsommar med midsommardanser runt stången till klassiska sånger. Maten brukar vara kött eller kyckling med potatis eller gratäng. SVT sänder Allsång på skansen.

Jag åker till London den 10-18 juli och kanske Bryssel i juni, sen åker jag till Rom i Italien i juli. Samtidigt ska jag se Gyllene tider här i Halmstad och sommarteater på Vallarna i Falkenberg.

Det bästa med sommaren är att äta frukost ute och njuta av att lyssna på klassisk sommarmusik. Mina bästa sommarminnen är från barndomen i Enköping. När jag växte upp var jag mest ute och lekte runt området där jag bodde, där fanns två lekplatser och en äng precis bakom huset. Jag hade en cykel som jag cyklade på under somrarna, det var jättekul! På ängen fanns en stor sten som jag klättrade på. När jag flyttade följde bara minnena med. Min golf Jag spelar golf med pappa, vi spelar på olika ställen som Vilshärad, Flygstaden, Strängnäs och Fogdö. Jag spelar helst på play and play banor.

Regler för golf är att ropa FORE om bollen kommer nära folk och laga torv. Om bollen träffar vatten eller bank ska du droppa en ny boll. Om bollen hamnar i skog eller buske, då måste man leta efter bollen. I golf är man medlem men jag är inte medlem. Jag spelar på röda banor.

Senaste artiklarna

Smash Into Pieces konsert
Ola och Nora: Stolthet
Variabeln testar yoga!