Tankar kring sommar

Sommaren är härlig men också jobbig. Variabeln har diskuterat vad som är det bästa men även det värsta med sommaren.

Vad är det värsta med sommaren?

Per: Det svåraste är att på sommaren kommer det vikarier i ens hem som man inte känner och som inte känner mig. Det är svårt. Sen är det jobbigt att det är så varmt.

Ann-Kristin: Jag gillar inte värmebölja eller att sitta för länge i solen, det orkar jag inte. Det är lätt att få infektioner. Jag vill hellre vara inne. Johan Man blir varm och svettas och så tappar man lätt humöret, blir irriterad och så går det ut över andra. Alla jäktar. Vad ska vi göra nu? Man ska ha semester men stressar och irriterar sig på familjen.

Per: Ja och i trafiken blir det irritation och det är inte bra då kan det bli krock. Det har jag upplevt en gång. Jag satt i en folkvagn som välte.

Tjalle: Jag tycker allt är bara härligt med sommaren!

Vad är det bästa med sommaren?

Per: Semester med brorsorna helt klart!
Johan: När jag får träffa min syster i London, det är det bästa på hela sommaren. Vi är ute i trädgården och äter frukost. Sen ta en go kall dusch och svalka av sig. Familjen är samlad, vi sitter utomhus och dricker iskall öl och njuter av sommarplågorna.
Ann-Kristin: Hälsa på kompisar på sommaren är det bästa. Jag fyller år också!
Johan: Det gör jag med!

Tjalle: Jag med, i augusti. Det bästa med sommaren är att njuta av att äta frukost ute och lyssna på sommarmusik.
Per: Och äta glass i stora lass!

Vi avslutar diskussionen med att hela redaktionen håller med om att glass är fantastiskt.

Senaste artiklarna

Rasmus stolthet.
Vad vet ni om alla hjärtans dag?
Funkisfestivalen
Att överleva en katastrof…
Musik: Noras topp 10 lista.