Resetips

Jag älskar att resa. 2019 var jag på Gran Canaria. Jag har också varit i Italien, i slutet av juni månad och sedan i juli var jag i Bryssel och London. Ser fram emot nya resor 2020!

 

Gran Canaria

Det var soligt där, jag drack färskpressade juicedrinkar och njöt av god frukost på morgonen. Jag badade i den varma poolen och åt på restaurang, sena kvällar. 

 

Bryssel

Bryssel har mycket bra stadsliv och massor av god mat. Vi besökte Atomium. Vi åt belgiska våfflor och såg statyn Mannekin-Pis. Gick förbi EU kommissionen och Grand Place. Vi åkte tåg i tunneln under Engelska kanalen till London.

 

London

I London var det en ny teater på West End, Harry Potter och det fördömda barnet. Det var mycket spännande! Jag älskar Harry Potter! Foton och bilder finns i min nya fotobok. Vi åkte London Eye, besökte London Zoo och åt på nyöppnade Hard Rock Café på Piccadilly Circus. Gick förbi skulptur av Paddington björnen och såg Erosstatyn. När man är i London måste man äta Fish and Chips!

 

Rom

Jag var i Rom med mamma och syrran.  Vi gick på Collosseum, Fontana di Trevi, stadsparken och spanska trappan. Det var kul att åka båttur.