Rasmus filmtips inför helgen!

När vinterovädret blåser in över oss, like ovälkommet som alltid, fins det inget trevligare att göra än att fluffa upp kuddhavet och bädda in sig i filtar med… ’Men har vi inte redan hört detta i din höstartikel förra året…och året innan?” Ugh…jo! Men! Att göra det under vintern nu såhär när regnet öser oavbrutet kanske kan kännas annorlunda och fräscht på nått vis. Mitt filt och kuddhav står jag fast vid! Så när det nu bara är grått och trist ute, varför inte se på filmer och serier, det hade jag gjort om jag var er! Jag vet att i dagens modärna streamingvärld med sina extrema utbud av serier och filmer, kan det vara svårt eller frustrerande att inte veta var du borde börja! Så för att hjälpa er på traven vill jag ge er 10 av mina favoritfilmer & serier för att förhoppningsvis hjälpa er på traven.

  1. Spirit: Hästen ifrån vildmarken (Spirit: Stalion of the cimmeron) Film – Netflix, ViaPlay, Amazon Prime.
  2. The good doctor Serie – Netflix, Disney+, ViaPlay, Amazon Prime.
  3. Avatar: Legenden om Aang (Avatar: the legend of Aang) Serie – Netflix, ViaPlay, SkyShowTime
  4. Bläckfisken och jag: (My octopus teacher) Serie – Netflix
  5. DEATH NOTE: Anime/Serie – Netflix, Amazon Prime, Hulu, Crunchyroll.
  6. Attack on Titan: Anime/Serie – Crunchyroll, Amazon Prime
  7. The last of us – Serie – HBO MAX
  8. Leave the world behind – Film – Netflix.
  9. ARCANE: Serie – Netflix.
  10. Star Wars : he clone wars: Serie – Disney+

Så, vad väntar ni på!? Fram med godis, te & varm schoklad och klistra ögonen på skärmen. Det ska jag göra iallafall.