Rädsla

Variabeln tipsar; nu på Allhelgona då vi tänder ljus för att minnas våra döda, då vill vi passa på att tipsa om att du kan ha fredagsmys samtidigt, eftersom ljusen ändå är tända!

Spindlar är så otäcka, kryper, det är jag rädd för. Ormar är otäcka för alla. Jag blir stel i kroppen. Jag är så rädd för boaormar och det finns massor av gravplatser. Jag såg ett otäckt skelett, djävulen smyger bakom busken. Om han stirrar jättemycket på mig så blir jag rädd. Vik från mig satan! Brukar jag säga. Onda andar kommer ur en grav. Vargar ylar när djävulen kommer. Mumien smyger bakom mig. När kvällen skymmer skrämmer mumien alla folk. Jag kan inte sova. Råttor och möss virvlar. Jag är inte rädd för möss. Vit mus kom som en vän.
Ann-Kristin

Jag är rädd för ormar, de är farliga. Man kan bli biten av en orm när man går i
djungel. De finns i Indien, slingrar sig fram och väser. Lottas före detta hund har blivit biten av en orm. Ormar är värsta mardrömmen. Filmer kan man bli rädd för som Lord Voldermort, Fantomen, Frankenstens monster, Ghostface, Jason, Freddy Kruger, Zombies och spökena i Ghost Busters.
Johan

Det skrämmande? Ja, det är riktiga spöken som jag hade mardrömmar om när jag var liten. När jag var mindre gillade jag inte varulvar, de är stora spökhundar som har vassa tänder.
Tjalle

När man åker buss så kan man bli mördad och allt möjligt. Det är jag rädd för. Sen är jag rädd för djävulen och satan tvärs över gatan.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln