Pokemon Go

Pokémon Go

Niantic släppte ut spelet under 2016, än idag spelas det en del (tycker jag iallafall, nog mesta dels i England och Japan). För de som inte har hört talas om, eller inte vet så mycket om spelet, är Pokémon Go ett gratis spel som du kan ladda ner via din telefon. Spelet har uppdateras mycket sen det kom ut. 

I början hjälpte det de flesta ungdomar och vuxna att komma ut och vissa familjer spelade även tillsammans, det blev väldigt populärt när det kom ut.

Pokémon Go är udda från tidigare Pokémon spel, där du ofta sitter ensam och spelar på en liten konsol eller via TV. Än i dag  kanske man ser någon som går förbi med spelet igång, mesta dels under speciella event. Under dessa event, speciellt raid-eventen kan folkmassor samlas och försöka ta ner en Mega Pokémon, som har en chans att bli shiny. Pokémon Go har mer än raids, de har strider, trades och förstås shiny  Pokémon. Såklart Pokémon Go är inte spel utan problem. Ibland kanske man inte kan komma in eller när man är mitt i en strid så krascha det. 

Även trots spelet har några problem, har jag spelat sen början. Jag älskar Pokémon rätt mycket och få tillgång till många sällsynta Pokémon (som jag kan små skryta till min familj om), så jag vill inte sluta, inte än iallafall. 

Senaste artiklarna

Smash Into Pieces konsert
Ola och Nora: Stolthet
Variabeln testar yoga!