Pers sommar

Semester? Ja det skall jag ha. Ta det lugnt? Näe det orkar jag inte med.
Vad skall du göra? Träffa mina bröder och systrar och dra iväg någonstans.
Vart? Inga planer än så vi får se vad det blir.

Sommarbus

Jag gillar att skoja lite med folk, men inte för mycket för då blir folk arga och det vill inte jag. Mitt bästa bus var när jag spelade Olyckan i föreställningen Verkstaden av Teater Stjärnan. Då hade jag en varulvsmask som jag skrämde skiten ur alla på teatern med.
Ett annat bus var när jag var i flygvapnet. Alla skulle sova och så frågade de “Var är Per?” och så kom jag in i en stor grön sovsäck och skrämde dem. “Din busunge” sa de. Men jag fick inget straff för jag hade min bror på min sida. Nu busar jag inte så mycket längre, men jag har gjort mycket dumt genom åren. Gör inte som jag, lova mig det!

Sommarminne

En sommar för länge sen ville jag följa med min österrikiska vän på scouternas marsch i Abisko. 150 mil upp i buss och 150 mil hem. Pappa trodde inte att jag skulle klara det men det gjorde jag faktiskt! Vi vandrade på ett stort naturskyddsområde i Sarek, 18 mil. Det var kul! Vi gick längs den längsta vattenleden och det var en helt otrolig utsikt. En kväll precis när vi slagit upp tälten kom det renar som sprang ner för berget, flera hundra, vi var i ett renområde. När jag kom hem igen var jag helt slut men stolt att jag klarat det. Ett riktigt sommarminne med scouter, tält och grejer. Dagen efter packade jag
om och sen åkte jag på nya äventyr på Vässarö!

Flera hundra gäster samlade in pengar till cancerfonden, jag åkte i en sidovagn
och glassade. Det var jättekul. BMW 40-års firande av motorcyklar,
åkte 12 mil i sidovagn i en gul BMW. Det var ett jättebalo.