Ola och Nora: Stolthet

Ola och Nora diskuterar stolthet.

Ola:

Jag är stolt över att jag klarar av så mycket saker som jag gör nu. Jag har precis startat en podd, vilket är häftigt och läskigt men jag har klarat det bra och jag har börjat gå till en psykolog för att prata om mig själv. Det gäller att vara öppen om vad man tycker och tänker om allt och om sig själv. Det är väldigt bra.

Att göra en podd är roligt tycker jag, då får jag utmana mig själv mycket när jag berättar om mig själv. Det är roligt, spännande och intressant när man berättar om sig själv och saker jag inte trodde att jag skulle prata om.

Nora:

Jag brukar inte ofta känna mig stolt över visa grejer jag gör, jag skulle mesta dels säga att jag är glad över att jag gjorde dem. Jag skulle bara bli stolt över mig om jag kanske gör något som inte är så vanligt, något som en av mina vänner gjorde en gång. Han gjorde något som en del folk gör, men att vinna en tävling är ändå rätt häftigt. Om jag hade vågat göra det, hade jag nog känt mig väldigt stolt, men att uppträda framför publik skrämmer mig.

Men om jag skulle säga jag att var stolt över något jag har gjort på den senaste tiden, är det nog min Youtube kanal. Mer än 1300 prenumeranter, och videos som har fått över 10 000 visningar. Min bästa video har just nu runt 30 500 visningar. Och det blir bara mer och mer.

Många kända Youtubers har förstås ännu fler visningar och prenumeranter, men jag känner mig ändå rätt stolt. Jag trodde aldrig jag skulle få så många visningar eller underbara kommentarer.

Kanske någon gång i framtiden gör jag något mer som jag kan vara stolt över, men just nu vet jag inte.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln