Min Afrikaresa

Allt började med en väldigt lång flygresa. Först tog vi in på hotell på flygplatsen i Danmark för att vi inte skulle behöva stressa till flyget som gick på natten. Vi åkte sedan från Danmark till Tyskland, det tog 2 timmar, där mellanlandade vi. Sen åkte vi från Tyskland till Afrika och det flyget tog 8 timmar. Vi fick också åka ett litet flygplan, med bara få passagerare för att hamna på olika platser i Afrika.

När vi väl var i Afrika så blev det soliga dagar med mycket Safari. Jag fick så många djur. Jag såg Lejon, Leopard, Noshörning, Flodhäst, Elefant och massa annat. Det var häftigt. Vi firade också nyår i Afrika, vi firade med härliga drinkar och på en fin restaurang. Det kan finnas bakterier i maten i Afrika, så en dag fick jag ont i magen.

Det bästa hotellet var i Mombasa, där fanns det gym och tennisbanor, restauranger och barer för alla och varsitt rum till alla. Det fanns även 4 olika pooler. På hotellet fanns det apor som skuttade omkring. Vi hade havsutsikt och kunde se vattenscootrar och surfare. Jag åkte också vattenscooter med pappa, det gick fort men var väldigt kul!

Senaste artiklarna

Funkisfestivalen
Att överleva en katastrof…
Musik: Noras topp 10 lista.
Melodifestivalen 2024
Tålamod enligt Rasmus och Nora