Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar

Jag (Johan Lindegren) och Tjalle ska titta på Jesus Christ Superstar i Göteborg. Så här ser vår uppvärmning inför konserten ut.

Tjalle: 

Jag har packat vanliga kläder, handduk och skor redan, för att vara förberedd. Jag lägger mig klockan 22.30 ca. Jag vaknar 08.18 på morgonen och då sätter jag på mig träningskläder, för att jag ska träna innan vi åker till Göteborg. Jag äter frukost 08.30 och efter 09 så åker jag till gymmet och tränar. Efter träningen så duschar jag och klär om och åker till Fresco där vi hämtar upp Johan. Sen åker vi hela vägen till Göteborg, först lunch och senare på kvällen middag. Musikalen är klockan 14. Musikalen kommer bli väldigt bra och låtarna blir strålande. Musikalen är väldigt populär. Det kommer bli så kul!

Johan: 

Vi ska se på musikalen Jesus Christ Superstar i Göteborg, i Scandinavium. Jag och familjen Lööw. Det är bra artister med i den, som Peter Jöback, Ola Salo och andra roller som gjort den. Det är Andrew Lloyd Webber som gjort texten och de olika låtarna. Efter vi har sett den så åker vi till en restaurang. Min favoritlåtar är Judas Death, The last supper och Superstar.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln