Intervju med Josefin Johansson

Jag har träffat Josefin Johansson. Hon är så trevlig och vacker kvinna som jag tycker om. Det va roligt att få ställa frågor till henne. Jag gjorde mig fin i håret, Josefin var också väldigt fin i håret och hade färgglada kläder. Det var en underbar dag för mig och Josefin, hon är en topppentjej som bland annat tävlar i På Spåret.

Hoppas ni gillar intervjun!
Ann Kristin Eriksen


Hej, vad jobbar du med just nu?

Just nu har jag avslutat inspelningarna av tv-programmet Smartare än en 5:e klassare som jag är programledare för. Sen är jag också ute och turnerar med föreställningen Drottningssylt, tillsammans med min kompis Robert Noack, den handlar om alla Sveriges monarker.

Hur länge har du varit i På spåret?
Hmm, för två år sedan fick man komma och testa På spåret, man fick leka på spåret i en bur. Efter det fick jag frågan om jag ville vara med i tv. Första gången jag var med var 2017 (då vann dom! reds. anm.) Och i år var jag också med.

Är det svårt i På spåret?
Det är JÄTTESVÅRT! Jag skulle nästan säga att det är det svåraste jag gjort, som tur är har man ju en kompis att diskutera och bolla med. Jag har spelat Johar Bendjelloul båda gångerna, han är toppenbra.

Vad ska du veta?
I på spåret? Ja, saker som var Västerås ligger och vad som ingår i vissa flaggor och annat knas man inte trodde man behövde veta. Det är väldigt mycket geografi, det är inte min bästa gren. Jag brukar va bra på musiken.

Vad tycker du om Kärlek?
Det är väl toppen. Man kan ju känna kärlek till så många människor, vänner och familj, inte bara en partner. Kärlek är bra.

Säg tre saker på en öde ö?
På en öde ö ja, är det varmt där? I så fall måste jag ha med mig solkräm. Sen skulle jag vilja ta med mig någon slags musikutrustning-apparat, det hade varit kul att kunna spela musik och spela in. Sen behöver jag en skön kudde, annars kommer jag få ont i nacken.

Har du en hund?
Nej, men jag vill väldigt gärna ha, en.

n liten gullig boll. Min mamma har en hund, Bernard, han leker jag med ibland.

Vad gillar du mest?
Jag gillar att sjunga och jag gillar att dra skämt, och så älskar jag att gå på loppis.

Spelar du Bingolotto?
Tyvärr inte, jag gjorde det lite när jag va liten, på uppesittarkväll och så, men inte mer än så.

Spelar du teater?
Ja men det gör jag ju, men det va ett tag sen. Eftersom jag gör föreställningen Drottningssylt nu så blir det mer teater. I början på förra året var jag med i en uppsättning av Elsa Graves Isskåpet som regisserades av Maggan Ek, och det va jättekul, vill göra det mer. Man kan också säg att stå-uppa också är lite teater, man står på scen inför publik och låtsas att man är kul.

Vad gör du på fritiden?
Jag går ju som sagt mycket på loppis, jag vill hitta fynd. Jag pysslar en del och gör pynt till mitt hår och broscher och så vinterbadar jag.

Vilken musiksmak har du?
Jag gillar pop, allt från – 70 – 80 -tals schlager till -90-talets schlager, nä jag bara skojar. Eller det gör jag inte, allt med schlager gillar jag, sen gillar jag också elektronisk dansmusik. En sak jag inte gillar är experimentell jazz.

Gillar du goda kakor?
Nej, det gör jag faktiskt inte. Jag gillar bakelser, prinsesstårta speciellt. Tyvärr har jag kommit på att jag inte kan äta så mycket sånt, det är för mycket socker för mig.

Har du favoritmat?
Jag är ju vegetarian, det har jag varit jättelänge. Min bästa grej att äta är vegetarisk hamburgare.

Har du pojkvän?
Nej, det har jag inte. Men jag har flera vänner som är pojkar. Dom är mina pojkvänner helt enkelt.

Laga Josefins favvo-burgare

  • Rågbröd
  • Färsk spenat
  • Majonnäs
  • Pizzasallad
  • Ketchup
  • Vegetarisk biff (valfri)
  • Sötpotatis-pommes

Senaste artiklarna

Smash Into Pieces konsert
Ola och Nora: Stolthet
Variabeln testar yoga!