Intervju med Hampus Carlsson
Hampus Carlsson är en multikulturell artist och konstnär. Som ett exempel har Hampus under de senaste året släppt en ny låt i veckan med sitt nya projekt ‘LØZR’ detta med ett egengjort omslag. Varje omslag ser ut som ett konstverk och Hampus är verkligen ett exempel på kreativitet. Dem som har sett Hampus live, eller i verkligheten för den delen, glömmer förmodligen inte honom i första taget. En färgklick med energi som ofta går emot normen. Trevlig läsning.

Hampus Caslsson

Är du fotograf? 

Jag önskar att jag var bra på att fota men det är jag verkligen inte. Men jag älskar när nån fotar mig! Bland det bästa jag vet, ända sen jag va liten har jag varit en linslus!

Brukar du träna? 

Tränar ofta och mycket men ingen gymträning! Går mycket långa promenader, spelar fotboll och volleyboll!

Har du några intressen? 

Jag har många intressen! Utöver det jag jobbar med som konst, teater och musik älskar jag synthar, Pokémon, suröl, Liverpool, att resa och mode!

Kan du skriva korsord? 

Korsord är också ett av mina bästa! Prenumererade på korsordstidningar ett tag men nu blir det mer korsord i dagstidningar hos människor jag besöker!

Simmar du i veckan? 

Simmade mycket ett tag men inte så mycket längre men älskar vatten.

Vad tycker du om för mat? 

Jag tycker om snabbmakaroner, sushi, jackfruit och Corn flakes! Mums!

Plockar du svamp i skogen? 

Ibland plockar jag svamp för min tjej älskar att göra det! Det är ju supermysigt att göra ihop. Jag har dock inte det bästa tålamodet så blir lätt lite rastlös!

Brukar du handla kläder? 

Handlar en del kläder ja, oftast när jag är och reser.

Hampus & Ann-Kristin

Har du sportintresse? 

Jag har alltid varit en sportnörd och framförallt så är det fotboll som gäller. Ville bli sportkommentator när jag va liten. Landslagen, Liverpool och Sperlingsholm är mina lag!

Brukar du gå på fest? 

Åh fest va ju rätt länge sen nu med Corona och så! Men innan det var jag ofta på fest. Att dansa är det bästa jag vet!

Gillar du kräftor? 

Kräftskiva och midsommar är mina bästa dagar så svar ja!

Brukar du vara finklädd när du ska upp på scen? 

I mångas ögon är jag nog klädd fult och fel på scenen. Men jag tycker att jag är finklädd! Mycket färg, mycket glitter, mycket mönster, mycket allt! Att få se ut hur du vill är viktigt. Och enda gången människor verkligen lyser är när de själva känner sig nöjda med sig själva.

Hur gör du för att välja kläder till när du ska uppträda? 

Åh det där är svårt! Har så mycket kläder jag tycker om! Men varje månad har jag ett favoritplagg och då brukar jag utgå från det! Just nu är det en t-shirt med Regnbågs Fjädrar och fransar i min bästa färgkombo rosa/ljusblå!

När går du upp på morgonen? 

Allt från för tidigt till för sent. Älskar att gå upp tidigt när jag väl är uppe men hatar att gå upp när jag ligger i sängen! Är tidsoptimist så får ofta springa upp till slut för att jag är sen.

Du har färgglada kläder, berätta mer?

Ja färgerna har blivit min grej på många sätt! Det e kul. Världen behöver mer färg. Fortfarande konstigt att inte färg syns mer på folk. Folk är ju så fina och vackra i färg med så jag hade gärna sett fler i mer färg. Kläderna och färgerna är ju ett av mina uttryckssätt och jag har fått så mycket kärlek och så mycket hat för det. 

Hur länge har du gjort musik? 

Så länge jag minns ungefär. Skrev mina första låtar när jag va 10. Då va det texter som jag låtsades ha musik till. Tror jag skrev 100 låtar innan jag kunde ett enda ackord på gitarren.

Hur kommer du på alla projekt du gör? 

Jag är en dagdrömmare och när jag insåg att många drömmar kan bli sanna med mycket jobb och hjärta nerlagt så började jag med att bara köra. Ena idén va galnare än den andra men jag bara gasade mer! Jag är inte bra på så mycket men jag är bra på att inte bry mig om att jag inte är så bra.

Tack för intervjun Hampus Carlsson. Du är grym! 

Senaste artiklarna

Smash Into Pieces konsert
Ola och Nora: Stolthet
Variabeln testar yoga!