Intervju med Amanda Aasa

Variabeln tog kontakt med Amanda Aasa, en låtskrivare och artist som medverkar i årets melodifestivalen. Amanda debuterar på melloscenen och som ni vet så är Variabeln-redaktionen ett stort fan av Melodifestivalen och allt vad det innebär.

Vill du höra mer av Amanda? Se länken nedan!

  1. Vad gör du på fritiden?

I och med Melodifestivalen har jag ganska lite fritid och försöker mest ta det lugnt när jag är ledig och umgås med min familj och mina vänner.  

  1. Gillar du musik? 

Det är det bästa jag vet!

  1. Älskar du schlager?

Jag lyssnar väldigt sällan på schlager men schlagergolvet på klubb är alltid bäst! Framförallt gillar jag att schlagern ofta går hand i hand med ett stort framträdande och det finns självklart låtar som gjort stort intryck på mig när jag kollade på Melodifestivalen som barn – och de låtarna blir jag alltid glad av att lyssna på!

  1. Gillar du konst?

Vad är konst?

  1. Är du bra på att rappa? 

Förutom Fergie, så verkligen inte, undviker det i alla lägen!

  1. Har du varit i London? Om ja, vad tyckte du bäst om? Om nej, varför inte? 

Jag har varit där en gång för att se Arsenal på hemmaplan! Jag tyckte inte om det, det regnade väldigt mycket, så jag måste åka tillbaka och uppleva det på riktigt.

  1. Är du nervös inför Mello? 

Självklart är jag nervös, men också väldigt taggad! Det ska bli sjukt roligt!

  1. Gillar du mat? 

Jag är inte särskilt bra på laga mat så då blir det blir ganska enformigt nu när jag bor själv. Jag hittar något som jag gillar och då äter jag inget annat än det under en period – just nu är det konserverade mandarinklyftor! 

  1. Vad är dina förväntningar på mello?

Jag hoppas kunna ha roligt och se tillbaka på Melodifestivalen som någonting väldigt utvecklande, där jag gick utanför min komfortzon. Förhoppningsvis gillar tittarna min låt lika mycket som jag gör och jag hoppas att numret går precis som det ska! 

  1. Hoppas du vinner! 

Tusen tack! One can dream, haha!

Variabelns snabbfrågor:

Melodifestivalen eller Så mycket bättre?

Melodifestivalen!

Hund eller katt?

Hund! 

Vinter eller sommar? 

Sommar!

Pizza eller hamburgare? 

Pizza!

Varm choklad eller kaffe? 

Varm Choklad!

 

Här hittar du mer om Amanda Aasa! 

Youtube

Spotify

Instagram