Inget internet, vad kan man göra?

Inget internet

Vad kan man göra?

Många är verkligen beroende av sitt internet (även jag). Det skulle vara svårt att klara sig utan det för länge. Speciellt dem som använder det för att jobba. Allt funkar inte att göra via sin mobil med mobildata.

Om internet skulle försvinna i flera dagar, vad kan man hitta på under den tiden? Beroende på om man är en vuxen eller ett barn, så kan man göra olika saker. Såklart det bästa är att hitta på någonting med familjen. Antingen hemma eller någonstans ute, om det inte regnar. När vi förlorade internet för 55 timmar så var de tråkigt, man kunde inte gå ut och göra något pågrund av regnet. Mesta dels satt vi och spelade spel som, Uno, Monopol, Game of Life och andra spel, när vi inte tittade på Netflix eller Youtube via mobilen. Andra grejer man kan göra är att titta på någon spännande film eller rita. Gillar man att skriva för hand eller på word, kan man också göra det. Har man gosedjur, lego, barbie eller action figurer kan man enkelt leka med dem. Har man en bra bok, skulle man kunna läsa den. Om man inte tycker om det, kan man bygga en koja. Annars om man inte har något bättre för sig, kanske kan man städa sitt rum (inte det roligaste). Om man kan vara ute, så kan man göra mer saker, som att leka på en lekplats, ha en picknick, gå promenader, cykla, spela minigolf, vara på stranden, spela olika bollsporter.

Ibland är alla så fast vid sina datorer eller mobiler och inte tänker att man kan hitta på något annat som kan vara roligt.

Senaste artiklarna

Besök på Fjelldalens Slott
Morsdag
Specialvarvet
Ikoner av Variabeln