I studion AK-E & JL

AK-E (Ann-Kristin Eriksen)

Jag och Johan sjunger Rap och HipHop och Kevin sköter inspelningen. Peter sköter musiken. Vilken underbar dag. 

Vi var i en studio där Per Gessle hade varit och gjort musik. Först övade Johan och han var så bra, han hade så bra röst. Det var första gången för mig i studion. Det var roligt att vara där. Johan och jag älskar att sjunga. Det är härligt att vara kändis. 

Först så sjöng vi in vår rap och sen fikade vi också. Det är viktigt att fika när man är i studion, det gör en på bra humör. 

Det var trist väder. Det regnade hela dagen. 

Att rappa för mig är att ge en härlig känsla. Kevin var bra vid mixerbordet och han skötte rytmen. Först var jag lite orolig när jag skulle spela in, mitt hjärta bultade och det pirrade i kroppen. Men när jag väl hade börjat rappa så släppte nervositeten.

JL (Johan Lindegren)

Jag har varit i studion och rappat. Jag rappade om världen och om kärlek

och om mina vänner som finns i samhället. Det var så kul att jag vill tillbaka till Kevins studio igen. Jag och Ann-Kristin. Vi båda ville rappa så bra vi kunde, så vi repade flera gånger innan vi åkte till studion.  Kevin spelade in oss flera gånger. Det blev bra. Vi ska göra en video också. Kevin är så bra och duktig.

När man rappar och sjunger så är det viktigt att berätta om vad som händer i världen utanför, presentera vad som händer i samhället. 

När vi kom till studion så förberedde vi först. Vi plockade fram dator och mikrofon.

Roger skulle filma oss, så han förberedde med att fixa lampor och ljus på oss. Tog fram kameran. Vi fick först tänka på vad låten och texten skulle handla om. Musiken var bra kände jag. 

Jag tycker det var roligt att sjunga i studion och öva på låten, vi har en text till. I studion så känner jag mig inte blyg. Jag trivs där tillsammans med de andra. Ann-Kristin var så duktig på att sjunga och rappa. 

Vi gjorde en hel låt den gången. Som vi ska släppa med en video. Det kommer bli häftigt! Låten kommer heta “Jag e din”. 

Men innan vi släpper den låten så har vi släppt en freestyle låt som heter ‘2 Cute Gangster Rappers’ som ni kan se här:
Den finns också på musiktjänster som Spotify m.fl.