Att vara Journalist

Jag är Journalist på Variabeln. Vi träffas två gånger i veckan. Vi ses klockan 09 och börjar med möte med kollegorna. Vi diskuterar vad vi ska skriva om. Jag kommer med taxi varje dag, den kör mig till Dramalogen. På morgonen är jag pigg och glad, men jag behöver mitt kaffe för att komma igång ordentligt. Det är kul att skriva mycket och att skriva dikter. Det bästa med att vara journalist är att få träffa folk och kändisar och åka till olika platser. Som när vi var på Synsam i förra numret för att göra ett reportage. Vi åkte tillsammans med Kevin till Synsam för att prova coola solglasögon. Roger är fotografen som fotar oss. Det var strålande väder, sol. Det är underbart att vara journalist, det är roligt att bli plåtad av en riktig fotograf. Jag var på gott humör hela dagen. Vi tog foton och pratade med Synsam om trender och glasögon.

Jag har även intervjuat skådespelare. Det var skönt att vara journalist och ställa frågor. Det var jag Lotta, Linnea och Johan och vi sjöng i bilen på väg till Teater Halland, det var en underbar dag. Vi spelade in frågorna när jag läste dem för skådespelarna. Teatern var bra, teater i mitt hjärta. Det roligaste reportaget var att intervjua Josefin Johansson. Det var roligt att skriva frågor till henne. Jag är glad för att jag fick vara på framsidan som en kändis. Min dröm är att jag ska vara med på Radio Halland och att de ska intervjua mig. Då ska jag berätta att jag gör artiklar i tidningen Variabeln.

Senaste artiklarna

Rasmus stolthet.
Vad vet ni om alla hjärtans dag?
Funkisfestivalen
Att överleva en katastrof…
Musik: Noras topp 10 lista.