Att sitta i Funkisfestivaljuryn

Hejsan alla människor som ska delta i Funkisfestivalen! Jag ska sitta i juryn. Det går till så att alla sjunger, sen vinner den som är bäst och det avgör vi i juryn. Hårdrock, ballader, pop, text och musik, det är det vi har att jobba med.

Åsa ringde mig och berättade att jag skulle vara med som jurymedlem. Fantastiskt kul. Jag hoppas att allt kommer gå bra, jag ska vara på glatt humör så jag kan göra en bra bedömning. Vi kommer att kolla vem som sjunger bäst, men helheten är viktigast. Alltså sjunga bra, kanske dansa och har fina kläder. Då vinner man. Det blir tuffa grejer. Det är inte lätt att bestämma vem som ska vinna, det är ju så många som är med. Man vill ge ett rättvist resultat.

Vi ses på Funkisfestivalen den 7:e februari!

Senaste artiklarna

Rasmus stolthet.
Vad vet ni om alla hjärtans dag?
Funkisfestivalen
Att överleva en katastrof…
Musik: Noras topp 10 lista.