Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag ska jag vara på glatt humör. Kärlek sprider sig i min kropp. Romantiska kvällar, kärlekens glöd. Kärlek betyder allt för mig. Jag sprider färska kärleksrosor i en vas, spelar kärleksmusik, njuter. Jag känner mig trygg. Jag tänker på min fästman Dan, han är mannen i mitt liv. Jag älskar min personal och mina grannar, kompisar, vänner. I mitt hjärta. Jag älskar mina systrar, mina föräldrar och svärföräldrar, kärleken förde oss samman. Dan är den rätte. 

Men allt är inte bara bra. Dan har en svår demenssjukdom, han brukar vara glömsk och orolig. Hjärnan är inte som den ska. Det känns tomt när jag tänker på det. Jag saknar honom mycket. Jag drömmer om Dan framför min säng. Vad betyder det? Ibland är Dan helt borta och sen blir han arg. Mitt hjärta går i tusen bitar när jag ser på honom. När han tar min hand lugnar jag Dan. Jag vill att hans ska vara glad och pigg. Fina minnen om sin fästmö. Han vill bli omsluten av sin kära Ann-Kristin.

Från mitt hjärta till familjen Adolfsson:

Tiotusen röda rosor 

Jag sänder mycket kärlek och vänskap 

Blott en dag

Ljus och värme

Änglahund

Du gav mig ljusa minnen

Lev och var lycklig

Bred dina vida vingar

Aldrig ska jag sluta älska dig 

 

Familjen Adolfsson behöver mycket trygghet och kärlek. Vi behöver glädje i våra hjärtan. Kärlek, vi behöver varandra. Dante har det bra, änglarna vakar över honom mycket. Jag ska tända ett ljus för Dante. I höstas var jag på radio, P4 Halland och pratade om Dante och hans familj. Efteråt fick vi fika och en P4 mugg. Alla hjärtans dag är inte bara kärlek till en, utan till alla. Vi behöver fred på jorden, vi behöver glädje i våra hjärtan. Jag vill ha mer kärlek, för kärlekens skull.