Variabeln reagerar del 8

Både funkis-festivalen och melodifestivalen har bestämt att ställa in sina vanliga turnéer som de vanligtvis har ute i landet. Vad tycker ni om att det ställs in hur viktigt är det att ha publik på plats? 

Per: Jag vet ingenting, jag skiter i det där, det intresserar mig inte längre

Ann-Kristin: Tråkigt. Det är ingen publik då ju. Man måste ha publik för att ha folk som applåderar och så va. Man måste ha något som kollar. Kanske låtsas vara publik. 

Per: Äh, det ska vara riktigt publik. 

Ann-Kristin: Jag tittar inte på idol, men där hade de en skärm med publiken och inne i skärmen så klappade publiken händerna. Så skulle de kunna göra på mello också. En ”låtsas publik” fast på riktigt. Så man sitter hemma och har på kameran och sen så är man med ändå. Jag tycker det är viktigt med publik. 

Tjalle: Smittan måste försvinn bort och om smittan får spridning under mello-turnén så är det onödigt. Det är bättre att inte ha någon publik. 

Johan: Man måste ju hålla avstånd och då kan man inte sitta hur många som helst i publiken. Men då tänkte jag så här att det är viktigt att folk ändå, som röstar och så, så man får en vinnare. Både i funkisfestivalen och melodifestivalen. Man behöver inte vara på plats för att rösta, då är det bättre att man ringer in och röstar istället för att vara på plats. Det spelar ingen roll om det finns publik, men jag vill ha en vinnare i alla fall. Glädje är det viktigaste. 

Per: Jag sjunger i kör. Det är riktigt härligt. 

Ann-Kristin: När jag sjunger i kören så är det ingen hårdrock där. Mest sommarvisor och så. 

En djurpark i östra London så behövde man flytta papegojor för att de störde genom att de svor hela tiden. 

Johan: Papegojor pratar för mycket. För mycket, det gör de faktiskt.

Ann-Kristin: Jag håller med.

Johan: I djungeln pratar de också. Några stycken sitter där och pratar. De pratar skit. De blir aldrig tysta, herregud vad de pratar, de säger ”Jag kommer och ta dig, jag kommer och ta dig”.

Ann-Kristin: Jag såg på TV och där sa en papegoja ”älskling, älskling” och ingen visste vem det var som sa det. Jag vill ha en papegoja hemma som kan säga till personalen att hjälpa till och hålla mig sällskap. 

Johan: Det var konstiga fåglar.

Tjalle: Jag gillar INTE papegojor, de skriker i öronen. 

Johan: De skriker ja.

Rasmus: Det kan ju vara personalen som lärt upp dem. 

Johan: Det är ungdomarnas fel, de svär ju mycket. Om papegojorna svär för mycket så får man flytta på dem.

Ann-Kristin: Jag hade velat ha en papegoja på axeln som en pirat. 

Senaste artiklarna

Variabeln Podcast: Boende
Tjalles jul
Lego – Den gränslösa leken
10 snabba med: Dogge Doggelito