Redaktionen önskar God Jul!

Jag älskar julmat och stämning. Julmusik med julljus som glimmar. Jag ska pynta, små tomtar, ljusen smyckas, stjärnor som glimmar, änglar med vingar. Stämningsfullt, jag njuter av myskvällar vid min stereo och lyssnar på julmusik. Dricker härlig varm glögg och äter goda kakor, god marsipan och tomteskum. Jag älskar att göra marsipan till jul och chokladbollar. Nybakade kakor som doftar, pepparkakor och lussebullar. Borden fulla av fika och med Kalle Ankas jul på TV. Jag älskar att titta på TV. Snön faller utanför. Julgranen står pyntat klar, som en vacker skrud. Julmaten doftar i hela köket. Jag äter risgrynsgröt med mandel, sen kommer tomten med julklappar. Jag sjunger julsånger, och njuter av julhelgen. Till er alla önskar jag God Jul och Gott nytt år!
Ann-Kristin

Mina jultraditioner är att klä julgranen, fira med julmat, dansa runt granen och lyssna på julmusik. Jag bakar lussebullar och pepparkakor, äter en ostbricka på uppesittarkvällen och spelar bingolotto. God Jul!
Tjalle

God jul och gott nyår 2019 från oss alla här!
Per

Jag önskar er en riktigt fin god jul och gott nytt år, från familjen Lindegren. Lyssna på riktigt bra jullåtar och njut av livet hela julen!
Johan

God jul och god fortsättning hälsar familjen Variabeln, ser fram emot att dela med mig av fortsatta upplevelser och bravader under det nya året 2019. Så fram med läsglasögonen, nu ger vi järnet!
Rasmus

Senaste artiklarna

Tjalles jul
Lego – Den gränslösa leken
10 snabba med: Dogge Doggelito
8 Snabba med Peter Settman