Judith Andersson

Judith Andersson. Judith är adopterad från staden Bucamanga som ligger i Colombia. Hon är 40 år gammal och största intressen är
konst och innebandy.

Judith Andersson. Judith är adopterad från staden Bucamanga som ligger i Colombia. Hon är 40 år gammal och största intressen är
konst och innebandy.

Hej Judith, kul att träffas! Hur är läget?

-Hej! Det är bra, jag var lite nervös över att komma hit idag för att det var första dagen, jag var rädd att det skulle bli lite segt. Jag hade lite ont i magen igår för att jag var nervös, men i morse kändes det bättre och nu när jag kom hit så känns det kanon!

Vad härligt. Idag är det fint väder men hösten är verkligen på gång, vad tycker du om hösten som kommer egentligen?

-Jag tycker den är bra, jag tycker inte om när det regnar för mycket, en dag som denna när det är fint väder så är det härligt. Jag kan bli trött av hösten, men jag har inga depressioner eller så, för sån är inte jag.

Okej, så nu kommer tre frågor som jag kommer fråga alla i Variabeln, redo?

-Ja!

Vi kommer ju följa dina reportage, vad ska du skriva om?

-Delfiner, konstutställningar och sen vill recensera olika konstutställningar jag går på. Jag hade gärna gått på utställningen ’Gorilla Girls’ men jag gillar inte att se masker, det är lite läskigt. Jag gillar inte halloween heller.
Men föredraget om ’Gorilla Girls’ på bibblan känns kul för då är inte maskerna med. Men främst så gillar jag foto och måleri.

Vad är din största dröm i livet?

-Jag vill bada med delfiner, jag älskar delfiner. Sen vill jag åka till Mumindalen, men det kommer nog aldrig att hända, för jag är flygrädd och båträdd och därför kommer jag inte kunna åka till Finland. Jag har blivit magsjuk också av en kebab en gång och då fick jag feber och övrigt, men det är en annan historia.

Nämn tre saker du kan vill ta med till en öde ö.

  1. Sovsäck
  2. En specialkniv som du kan ha användning av.
  3. Milka choklad, det är den godaste chokladen som finns, från Tyskland, sen kommer den belgiska och sen svenska.

Artiklar av Judith Andersson

Om boendestöd
Delfiner